-
Filetto al Pepe Verde
(Fillet strek whit green pepper and mustard sauce)-
Carpaccio
di Filetto (Raw
fillet slices with lemon, pamesan and rocket leaves)-
Filetto
alla Toscana
(Fillet steak with
porcini mushrooms)
-
Tagliata di
Manzo alla Griglia
(Thick beef steak)
-
Fiorentina
(Grilled t-bone steak)
-
Fagottino di
Melanzane con Ricotta e Spinaci
(Filled eggplants with sweet
wine)
|
-
Scaloppina al
Marsala
(Escalop of veal with ham)
-
Saltimbocca
alla Romana (Escalop of veal with
ham)
-
Abbacchio Scottadito
(Grilled lamb cutlets)-
Straccetti ai Funghi Porcini
(Stripes of beef and porcini mushroomas)
-
Bistecca
(Grilled beef steak)-
Cotoletta
alla Parmigiana (Breast
of chicken with mozzarella, tomato and parmesan cheese)
-
Filetto alla
Griglia (Grilled fillet
steak)
|